Gezellig dineren bij restaurant Dennenbos!

Gezellig dineren in Oostkapelle doet u bij Restaurant Dennenbos. Dennenbos is het perfecte restaurant voor uw diner, partij of borrel. Onze menukaart is veelzijdig, van klassieke seizoensgebonden gerechten zoals asperges en gekookte mosselen, heerlijke zelfgemaakte pizza’s of een vleesgerecht. Er zit voor iedereen wel iets tussen.

Naast onze gebruikelijke menukaart hebben we een wekelijks verschillend drie-gangen menu voor slechts € 21,95 per persoon. Ook bieden we ieder seizoen een nieuw en uitgebreid jaargetijden menu aan voor € 27,95 per persoon.

“Optimaal genieten wanneer u maar wilt.”

Door de verschillende ruimtes in het restaurant kunt u in de zomer genieten van uw maaltijd op ons zonovergoten terras en in de winter kunt u plaatsnemen in de serre of het binnenrestaurant. Zo kunt u optimaal genieten wanneer u maar wilt.

Meer dan een restaurant

Naast het restaurant kunt u bij ons terecht voor het afhalen van pizza’s, friet en een wekelijks variërend afhaalmenu. Overdag beheren wij met veel plezier onze camping winkel waar iedere ochtend versgebakken broodjes verkocht worden.

  • supermarkt
  • take away
  • restaurant